Yritys

Fertia Oy on toiminut suomalaisen lapsettomuushoidon saralla palveluyrityksenä jo yli 15 vuoden ajan.


Tuomme maahan suuren innovatiivisen lapsettomuushoitoihin liittyvän yrityksen, Vitrolifen tuotteita, tarvikkeita ja laitteitta. Lisäksi olemme olleet tuottamassa lapsettomuushoitoihin liittyviä videoita ja markkinoimme tytäryhtiömme Fertility Networkin kautta Suomessa kehitettyä kansanvälistä lapsettomuusklinikoille räätälöityä Babe- tietokoneohjelmistoa ja kehitämme sitä yhdessä partnerimme Cleodoran kanssa. Fertialla on Espanjassa (ClinicaFertia, Malaga) ja Suomessa (InOva, Kuopio) omat IVF-klinikat, joiden avulla voimme testata uusia tuotteita ja kehittää hoitokäytäntöjä sekä järjestää tarvittavia lisäkoulutuksia IVF-klinikoiden hoito- ja laboratoriohenkilökunnalle.

Fertia on järjestänyt alan koulutusta jo vuosien ajan ja organisoinut yhdessä LabQualityn kanssa vuosittain siemennestetutkimusten laatukierrosta. Lisäksi olemme mukana kehittämässä ja markkinoimassa Tallinnassa sijaitsevan Gametia- spermapankin sukusoluja.

Verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee IVF-klinikoita Suomessa ja Virossa. Kaupassa on edustettuna laboratoriotarvikkeita, kuten munasolupunktioneuloja, pipettejä, kertakäyttömuoveja, mm. viljelymaljoja sekä soluviljelyyn ja siittiöiden mikroinjektioon liittyviä tuotteita ja liuoksia. Laitteistoja, ohjelmistoja sekä soluviljelytuotteita voidaan käyttää myös laajemmin kehitysbiologisessa, lääketieteellisessä ja eläinlääketieteellisessä tutkimuksessa, ja olemme tarjonneet niitä myös yliopistoihin, tutkimuslaitoksiin sekä keskussairaaloihin.

Vastaanottotoiminta

Fertian lääkäreillä on lisäksi gynekologista, andrologista ja lapsettomuushoitoihin liittyvää yksityistä vastaanottotoimintaa Turussa, Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Joensuussa. 

Lisätietoa: Ilkka Reima, ivf- asiantuntija, ,senior clinical embryologist 

(ESHRE), puh. 041 515 2022 tai ilkka.reima@fertia.fi