Fertian Verkkokauppa Vitrolifen tuotetilauksille sulkeutui 27.1.2017

Jatkossa kaikki Virolifen tuote- ja mediatilaukset tulee tehdä suoraan Vitrolifen järjestelmän kautta: order@vitrolife.com tai käyttämällä heidän verkkokauppaa, joka löytyy sivustolta: http://www.vitrolife.com. Samalla asiakkaiden tulee rekisteröityä Virolifen suoratilausten käyttäjäksi.

FERTIA jatkaa kuitenkin yhteistyötä VITROLIFEn kanssa vastakin ja voitte olla meihin yhteydessä kaikissa Vitrolifen tuotteiden, laitteiden ja soluviljelyliuoksiin liittyvissä asioissa - myös tilausten suhteen. Palvelemme puhelimitse: Ilkka Reima 0415152022 ja s- postilla tuula.luukkonen@fertia.fi tai ilkkart@gmail.com.

FERTIA Oy

on toiminut suomalaisten lapsettomuushoidon ja -klinikoiden tuotteiden, palveluiden ja tarvikkeiden maahantuojana ja toteuttajana sekä Life Science -palveluyrityksenä jo yli 15 vuoden ajan. Edustamme suurta innovatiivista lapsettomuushoitoihin ja solubiologiiaan erikoistunutta yritystä Suomessa ja Baltiassa: Vitrolife. Lisäksi olemme tuottaneet lapsettomuushoitoihin liittyvää asiantuntijasisältöä verkkoon ja markkinoimme tytäryhtiömme Fertility Networkin kautta Suomessa kehitettyä kansainvälistä lapsettomuusklinikoille räätälöityä Babe -tietokantaohjelmistoa ja kehitämme sitä yhdessä partnerimme Cleodoran kanssa.